FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Johan Derksen in de zomer van 2022 weg van de TV’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Johan Derksen zal in de zomer van 2022 niet meer te zien zijn op televisie. Zelfs een andere opzet van Veronica Inside is naar verluidt niet langer bespreekbaar.

Sinds kort is Johnny de Mol op SBS 6 te zien met een nieuwe talkshow. Na de start is de roep om een terugkeer van de VI-heren nog luider. “Dit is ook wel weer heel anders, hè? Want Johnny de Mol is natuurlijk politiek correct 2.0 en VI is natuurlijk het tegenovergestelde ervan”, stelt Angela de Jong in de AD Mediapodcast.

AD-journalist Dennis Jansen is duidelijk: “Johan Derksen wilde dat wel, maar die andere twee wilden dat niet. Hij hád het gewild, een dagelijkse talkshow. Zoals De Oranjezomer, van 21.30 tot 22.30 uur. Niet alleen over sport, maar ook over andere dingen. Dat wil hij nu niet meer. Hij gaat echt stoppen, zegt-ie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.