FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord en Geertruida akkoord over nieuw contract

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord en Lutsharel Geertruida zijn het eens geworden over een nieuw contract. De getalenteerde verdediger gaat zijn aflopende contract verlengen tot de zomer van 2024.

Beide partijen onderhandelden geruime tijd over een nieuw contract, maar eerder deze zomer lagen vraag en aanbod nog ver uit elkaar. Feyenoord trok zich op dat moment zelfs terug. Volgens Feyenoord Transfermarkt en transferexpert Fabrizio Romano is er nu dan toch een akkoord bereikt.

Feyenoord weet een jeugdexponent daarmee in De Kuip te houden. Eerder lukte het technisch directeur Frank Arnesen al om te verlengen met spelers als Justin Bijlow, Orkun Kökcü (allebei 2025), Tyrell Malacia en Luis Sinisterra (allebei 2024).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.