FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft twee Argentijnse spitsen in het vizier’

Feyenoord is naarstig opzoek naar nieuwe aanvallers. En volgens het AD zijn ze nog lang niet klaar op de transfermarkt. Gelegenheidsspits Bryan Linssen is na twee Eredivisie-speelrondes de topscorer van de Eredivisie, maar Feyenoord blijft onverminderd op zoek naar extra mankracht voor in de aanval.

De afgelopen weken zijn er al diverse namen rondgegaan – van Bas Dost en Sam Lammers tot Andraz Sporar en Graziano Pellè – maar volgens het AD zijn er ook twee Argentijnen in beeld, die beiden actief zijn in de Amerikaanse Major League Soccer: Álvaro Barreal van het FC Cincinnati van Jaap Stam en Valentín Castellanos van New York City FC. Laatstgenoemde wordt ook door Feyenoord Transfermarkt nadrukkelijk aan de Stadionclub gelinkt.

De naam van Javairô Dilrosun was ook al eens gevallen, maar de Nederlandse jeugdinternational van Hertha BSC is te duur voor Feyenoord én heeft meerdere ijzers in het vuur. De huidige koploper van de Eredivisie zoekt ook nog extra verdedigers, maar het AD noemt geen namen van concrete targets. Een meevaller is de naderende contractverlenging van Lutsharel Geertruida: de gesprekken tussen beide partijen werden aanvankelijk afgebroken vanwege een te groot verschil tussen vraag en aanbod, maar de verdediger gaat alsnog bijtekenen, werd deze week duidelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.