FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Liam Kelly aan de slag in League Two na vertrek uit De Kuip

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Voormalig Feyenoorder Liam Kelly heeft een nieuwe club te pakken. De Ier gaat aan de slag bij Rochdale AFC, dat uitkomt op het vierde niveau in Engeland. Hij heeft een tweejarig contract getekend bij de club.

Dat bevestigt Rochdale via de officiële kanalen. De 25-jarige middenvelder kwam in 2019 transfervrij naar Feyenoord, na een periode bij Reading. Daar werkte hij al samen met Jaap Stam, die later coach werd bij Feyenoord. Het verblijf van Kelly in Rotterdam werd geen succes, hij kwam tot twee officiële wedstrijden en werd twee keer uitgeleend aan Oxford United.

“Ik ben erg blij om hier te zijn en kan niet wachten om aan de slag te gaan”, vertelt Kelly in een eerste reactie op de website van Rochdale. “De coach wil aanvallend voetbal spelen en de fans vermaken, hopelijk kan ik daarbij helpen.”

Rochdale-trainer Robbie Stockdale is blij dat Kelly heeft besloten om in de League Two aan de slag te gaan. “Liam is een creatieve speler en hij heeft ervaring op een niveau dat veel hoger ligt dan in de League Two.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.