PSV niet van plan om Viergever naar Feyenoord te laten gaan

PSV wil meewerken aan een transfer van Nick Viergever naar Feyenoord. Hier maakt het medium Feyenoord Transfermarkt melding van. De Rotterdammers hopen de linksbenige verdediger, die nog één jaar onder contract staat in Eindhoven, transfervrij over te nemen.

Donderdagavond kwam het nieuws over de Feyenoord-interesse in Viergever naar buiten. Ondanks dat de 32-jarige verdediger dit seizoen slechts twintig minuten in actie kwam namens PSV, willen de Eindhovenaren dus niet meewerken aan een vertrek.

Feyenoord Transfermarkt beweert ook dat de Rotterdammers ‘oriënterend’ contact hebben gezocht met Viergever. De oud-speler van onder meer Ajax en AZ zou trainer Arne Slot meer opties moeten geven achterin. Voor de postitie links in het hart van de defensie kan de oefenmeester nu beschikken over de geblesseerde Marcos Senesi, Ramon Hendriks en gelegenheidsverdediger Wouter Burger.

Viergever speelt inmiddels drie jaar bij PSV, voordat hij transfervrij overkwam van Ajax. In zijn eerste twee seizoenen was hij een vaste waarde voor de nummer twee van de Eredivisie, maar dat veranderde na de komst van Roger Schmidt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.