CONFERENCE LEAGUE: Feyenoord naar Tsjechie, Duitsland en Israel

Vanmiddag is geloot voor de wedstrijden in de groepsfase van de Conference League. Feyenoord moet het gaan opnemen tegen Slavia Praag, Union Berlin en Maccabi Haïfa.

Vitesse en AZ zijn gekoppeld, net als PSV en Feyenoord. Dat betekent dat de Arnhemmers en de Alkmaarders nooit op hetzelfde tijdstip af zullen trappen, net als PSV en Feyenoord. PSV speelt al in de Europa League, maar omdat die duels ook op donderdag gepland staan wordt daar rekening mee gehouden.

Feyenoord had moeite met FC Drita, maar wist het Zweedse IF Elfsborg wel probleem opzij te schuiven. Al werd het in de return nog spannend. Feyenoord wist zich vorig seizoen niet te plaatsen voor Europa League-voetbal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.