FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Yassin Ayoub wil terugkeren naar FC Utrecht

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Yassin Ayoub is op een zijspoor beland bij Panathinakos en zou willen terugkeren naar zijn oude club FC Utrecht. Ayoub begon zijn profcarrière in Utrecht en was er jaren een vaste waarde.

In 2018 werd de middenvelder opgepikt door Feyenoord, waar hij de hoge verwachtingen nimmer waarmaakte. Panathinaikos bood hem anderhalf jaar geleden een uitweg, maar ook in Griekenland slaagde Ayoub er niet in een vaste basisplaats te veroveren.

Op dit moment verpietert Ayoub op de bank bij Panathinaikos. “Je moet ermee zien te dealen tot er een oplossing komt”, zegt hij bij RTV Utrecht. Het liefst keert de middenvelder nog deze zomer terug bij de club waar hij zijn hoogtijdagen als voetballer kende. “Ik had wat opties om terug te komen naar Nederland, maar ik heb altijd al gezegd dat FC Utrecht mijn club is in Nederland.”

Gert Kruys, voormalig speler van FC Utrecht, hoopt dat Ayoub terugkeert naar De Galgenwaard. “We hebben nu met Timber talent. Dat gaat ten koste van Van Overeem. Die wil misschien wel weg. Dan kan er ruimte komen voor Ayoub.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.