FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord verhuurt Bozenik aan Fortuna Dusseldorf’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Robert Bozenik speelt dit seizoen voor het Duitse Fortuna Dusseldorf. Dat meldt het goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt. Van Bozenik was al bekend dat hij uit mocht kijken naar een andere club.

Meerdere clubs hadden de 21-jarige Slowaak op de korrel, waaronder Fortuna Düsseldorf. De Duitse club gaat Bozenik vandaag nog medisch keuren, waarna vervolgens de presentatie gepland staat.

Met het aanstaande vertrek van Bozenik, is Naouafal Bannis de enige échte spits in de selectie van Feyenoord. De laatste wedstrijden vervult Bryan Linssen de rol van aanvalsleider. De vraag is of Feyenoord nog een pure spits gaat halen. Toekomstig Feyenoord Amad Diallo is dat niet, hij kan voorin overal uit de voeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.