OFFICIEEL: Feyenoord verlengt contract Lutsharel Geertruida

Het is Feyenoord gelukt om het contract van Lutsharel Geertruida te verlengen. De jonge speler ligt nu vast tot medio 2024 bij de Rotterdammers.

Technisch directeur Frank Arnesen reageert: “Het is mooi dat we er uit zijn gekomen. Als Feyenoord zijnde willen we onze veelbelovende jonge spelers graag langdurig aan ons binden. Dat was ons al gelukt met spelers als Orkun Kökcü en Luis Sinisterra, en recent ook met Tyrell Malacia en Justin Bijlow. Het feit dat we Lutsharel aan dat rijtje toe kunnen voegen is een zeer positief gegeven. Hij is de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan en we zijn ervan overtuigd dat hij, zodra hij weer helemaal fit is, die ontwikkeling door gaat zetten.”

Geertruida zegt: “Mijn insteek is vanaf het eerste moment geweest om bij deze prachtige club te blijven. Vandaar dat ik ook zo blij ben dat de club en ik vandaag kunnen bevestigen dat er een mondeling akkoord is. Met mijn herstel gaat het de goede kant op. Ik voel dat ik sterker ben geworden en kan niet wachten om er zo snel als mogelijk weer te staan en in de mooie volle Kuip te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.