FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil speler van Arsenal proberen te huren’

Feyenoord heeft haar vizier gericht op Arsenal-speler Reiss Nelson. Dat heeft het medium Feyenoord Transfermarkt bekendgemaakt via Twitter.

“Feyenoord schakelt na het mislopen van de geblesseerde Amad Diallo door op een nieuwe naam. Reiss Nelson (21) van Arsenal moet de nieuwe winger worden, zo melden Engelse bronnen aan FTM. Oriënterende fase – er is nog nog 49 uur voor een eventueel akkoord.”

Technisch directeur Frank Arnesen vertelde eerder op zondagavond over het mislopen van Diallo: “Hij is geblesseerd geraakt, het gaat niet door. Jammer, alles was rond. Ik heb veel met de mensen bij Manchester United gesproken, maar het is verstandiger om hem bij die club te laten herstellen. Het kan wel even duren voor hij terug is.”

In 2018-2019 verhuurden de Gunners Nelson aan het Duitse TSG 1899 Hoffenheim, waar hij in 23 duels zeven doelpunten scoorde. Daarna keerde hij terug naar Londen, waar hij echter steeds minder vaak in actie kwam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *