Alireza Jahanbakhsh niet met Feyenoord naar Israel

Alireza Jahanbakhsh zal niet met Feyenoord meereizen naar Israel als ze spelen tegen Maccabi. Dit vanwege de slechte relatie tussen Israel en Iran.

Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar is nu officieel: Alireza ontbreekt tegen Maccabi Haifa. Vanwege de zeer moeizame relatie tussen Israël en Iran mag Jahanbakhsh van zijn land niet in actie komen in Israël. Doet hij dat wel, dan dreigt een levenslange schorsing bij het nationale elftal. Om dat te voorkomen, laat Feyenoord de aanvaller in Nederland. Ook in de thuiswedstrijd tegen Maccabi gaat hij niet in actie komen.

Feyenoord had dit weekend eigenlijk een wedstrijd gepland staan tegen Heracles Almelo, maar die is uitgesteld vanwege de naderende wedstrijd tegen Maccabi. Luis Sinisterra ontbreekt op dit moment nog vanwege internationale verplichtingen, maar hij reist zondag wel mee naar Israël. Vanwege de strenge coronamaatregelen zijn er geen journalisten en supporters welkom bij de wedstrijd tegen Maccabi.

De wedstrijd tussen Maccabi en Feyenoord wordt dinsdag gespeeld om 16.30 uur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.