Feyenoord had Mickey van de Ven graag aangetrokken

Arne Slot is tevreden over de afgelopen transferperiode van Feyenoord. Maar toch had hij mandekker Mickey van de Ven er wel graag bij gehad.

Dat Feyenoord het beperkte budget stak in het verlengen van die contracten, zorgt ervoor dat de selectie wel wat krap is. “De korte termijn staat een klein beetje onder spanning, maar voor de lange termijn is deze transferwindow voor Feyenoord heel erg goed geweest.” Met name achterin lijkt de spoeling dun. Slot bevestigt de belangstelling voor Micky van de Ven, die naar VfL Wolfsburg vertrok.

“Wij voorzien dat Tyrell Malacia en Marcos Senesi best eens een transfer zouden kunnen maken binnen nu en twee jaar. Dan is het al heel fijn dat je een speler binnen hebt die op beide posities zou kunnen spelen. Die hadden we heel graag toegevoegd. Voor de lange en zeker ook de korte termijn. Dan hadden we met Micky en Ramon Hendriks twee zeer talentvolle jongens, achter twee vaste basisspelers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.