FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wilde niet Dessers maar Bamba Dieng naar Rotterdam halen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord versterkte zich in de slotfase van de transferdeadline met spits Cyriel Dessers. Maar eigenlijk hadden ze een andere spits willen halen. Bamba Dieng stond namelijk hoger op het verlanglijstje dan Dessers. Dat meldt L’Equipe.

De forse vraagprijs van Olympique Marseille, zo’n 4 miljoen euro, dwarsboomde echter een transfer van de 21-jarige Senegalees naar Rotterdam.

Dieng had een uitstekende spits voor Feyenoord kunnen zijn, zo toonde hij afgelopen weekend nog aan. Hij scoorde namelijk beide doelpunten voor Marseille in de kraker op bezoek bij AS Monaco (0-2). In het verleden speelde Dieng nog samen met Feyenoorder Aliou Baldé bij Diambars FC.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.