FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

De Kromme: ‘Schitterend om die gozer gretig te zien’

Willem van Hanegem heeft genoten van de rentree van Ronaldo bij Manchester United dit weekend.

“Hoeveel mensen zullen zaterdag naar Manchester United – Newcastle United hebben gekeken met het idee: Cristiano Ronaldo, dat is toch een beetje voorbij, die kan de Premier League niet meer aan?”, schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

“Het was schitterend om die gozer zo gretig te zien”, vervolgt Van Hanegem. “Ik keerde zelf op latere leeftijd terug bij Feyenoord, begin jaren 80. Veel hangt dan af van medespelers, of je daar iets mee kunt bereiken. Nou zat dat in 1982/1983 in de Kuip wel goed. En dan moet je elkaar de ruimte geven. Zoals Ronaldo zijn landgenoot Bruno Fernandes liet excelleren. Ik vond het heel mooi om te zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *