‘Vond Feyenoord vroeger al een indrukwekkende club’

Guus Til draagt sinds dit seizoen het tenue van Feyenoord. De middenvelder wordt voor een seizoen gehuurd van Spartak Moskou. En het gaat hem voor de wind. Na een zware periode is hij zelfs weer opgeroepen voor Oranje.

“Keuzes kunnen bepalend zijn voor een carrière, misschien vind ik dat wel het moeilijkste aan voetballer zijn”, vertelt Til in gesprek met de NOS. “Op voorhand is het heel moeilijk te bepalen. Iedereen heeft zijn eigen route.”

“Dit jaar ben ik goed begonnen en dat heb ik tot nu toe doorgezet, hopelijk gebeurt dit ook de rest van het jaar”, aldus de middenvelder, die onder de indruk blijkt te zijn van De Kuip. “De Kuip heeft iets magisch. Qua stadion is het niet te evenaren in Nederland. Ik vond Feyenoord vroeger al een indrukwekkende club. Ik geniet er enorm van. Je merkt hoe het leeft in Rotterdam. Alles ademt voetbal hier.”

Til neemt het dinsdagmiddag met Feyenoord op tegen Maccabi Haifa in de Conference League. Het duel begint om 16.30 uur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.