FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot baalt als een stekker van Feyenoord-tegenvaller’

Feyenoord speelt in de Conference League vandaag tegen Maccabi Haifa. En trainer Arne Slot moet het in dit duel doen zonder aanvaller Alireza Jahanbakhsh.

De Telegraaf schrijft op dinsdag over het ontbreken van de Iraniër: “Met zo’n smalle groep is iedere afwezige er een te veel en dus levert de absentie van Alireza Jahanbakhsh de Feyenoord-trainer direct hoofdbrekens op. De Iranees is vanwege politieke redenen niet inzetbaar in het tweeluik met de Israëliërs, omdat hij daarmee in eigen land grote problemen zou krijgen.”

De krant vervolgt: “Slot stond in Haifa pal achter het besluit van de clubleiding om Jahanbakhsh niet in dat lastige parket te brengen, maar baalt als een stekker dat hij een belangrijke schakel moet missen bij de zware aftrap van de groepsfase.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *