Guus Til over speelschema: “Ik moet echt niet gaan klagen”

Guus Til vindt dat Feyenoord de afgelopen weken een bomvol programma heeft afgewerkt maar toch wil de middenvelder niet klagen.

“Dit is wat wil ik, dus dan moet ik zorgen dat ik dit aan kan”, stelde Til na de wedstrijd tegen Maccabi Haifa (0-0) tegenover RTV Rijnmond op de persconferentie. “Daar doe ik alles aan, binnen en buiten het veld. Ik vind dat ik dus niet moet klagen. Natuurlijk voel je het aan je lichaam, maar ik probeer daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Tot nu toe lukt dat, maar het staat buiten kijf dat er kleine pijntjes bij komen kijken.”

Het gelijkspel tegen de topclub uit Israël voelde voor Til als een teleurstelling. “Ons spel was tot de zestien vaak redelijk, maar we hebben de kansen niet gemaakt. Die hebben we ook in de zestien gehad. Wij zijn dus ietwat teleurgesteld, al is een puntje uiteindelijk wel acceptabel. Het was vandaag vooral hopen dat we hier nog met drie punten weg konden. Dat was eigenlijk tot de laatste minuut het geval.”

Feyenoord opende de groepsfase van de Conference League dinsdagavond met een doelpuntloos gelijkspel tegen Maccabi. In groep E zitten verder ook nog Slavia Praag en Union Berlin. Die ploegen spelen donderdagavond tegen elkaar in Tsjechië. Feyenoord hervat het toernooi over ruim twee weken met een thuiswedstrijd tegen Slavia. Nu worden de pijlen gericht op zondagmiddag. Dan staat de kraker tegen PSV op het programma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.