FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik vind Jens Toornstra geen Nederlands elftal-speler, en Guus Til ook niet’

Jens Toornstra is een uitblinker bij Feyenoord en het Nederlands Elftal lonkt voor hem. Toch denkt analist Kenneth Perez daar anders over.

Toornstra was met twee treffers tegen PSV de Man of the Match bij Feyenoord. Op social media klinkt steeds harder dat bondscoach Louis van Gaal hem op moet roepen. “Ik vind Toornstra geen Nederlands elftal-speler”, countert Perez echter bij ESPN.

De Deen snapt ook niet dat Til erbij zit. “Die was bij AZ goed, speelde niet in Rusland, keerde terug naar Nederland en maakt nu een karrevracht aan goals. Maar voor het Nederlands elftal moet je meer hebben. Het is een goede speler met veel loopvermogen, onverzettelijkheid, een goede teamspeler voor Feyenoord.”

“Ik denk ook dat hij tactisch wat rijper is geworden. Hij kon goed verwoorden wat de trainer wil. Als trainer van Feyenoord zou ik hem graag in het elftal willen hebben. Maar het Nederlands elftal is een stap te ver”, zegt Perez.

One thought on “‘Ik vind Jens Toornstra geen Nederlands elftal-speler, en Guus Til ook niet’

  1. Volgens mij bepaalt onze bondscoach Louis van Gaal wie er geschikt is voor Oranje en moeten die analisten met hun prognoses (Haller) voor Sporting-Ajax en vóór PSV-Feyenoord hun visie over eredivisiespelers beter motiveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *