FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘De muur van Feyenoord is ondoordringbaar’

Het ziet er goed uit bij Feyenoord. Vooral verdedigend lijkt het als een huis te staan met de mandekker Gernot Trauner en Marcos Senesi.

Het Algemeen Dagblad schrijft op dinsdagochtend: “Als Gernot Trauner en Marcos Senesi samen staan opgesteld, incasseert Feyenoord tot op heden geen tegentreffer. ‘De Muur van Rotterdam’ is opgebouwd met stenen uit Oostenrijk en Argentinië. Deze competitie incasseerde alleen Ajax minder tegentreffers (één) in de Eredivisie.”

De krant vervolgt: “Opvallend: de drie keer dat Feyenoord er niet in slaagde de nul te houden, werd het centrale duo niet gevormd door Gernot Trauner en Marcos Senesi. Toen de Oostenrijker nog niet was gecontracteerd, speelde Leroy Fer op zijn positie. Toen Marcos Senesi een liesblessure had, mochten Wouter Burger (IF Elfsborg-uit) en Ramon Hendriks (FC Utrecht-uit) de honneurs waarnemen, maar dat leverde geen clean sheet op.”

“Het is duidelijk. Trauner en Senesi, die vormen een heel sterk blok”, concludeert het AD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *