FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Eljero Elia gaat meetrainen met ADO Den Haag

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Eljero Elia gaat de komende tijd meetrainen met ADO Den Haag. Ze willen hem graag vastleggen maar erg makkelijk gaat dat niet.

Via de officiële kanalen onthult ADO: “Eljero Elia zal vanaf vandaag meetrainen met de selectie van hoofdtrainer Ruud Brood. De club is al enige tijd in gesprek met Elia over een mogelijke terugkeer van de 34-jarige aanvaller. Hoewel beide partijen graag zouden willen, maakt de huidige situatie waarin ADO Den Haag verkeert het niet mogelijk om spelers toe te voegen aan de huidige selectie. Toch wil de 30-voudige Oranje-international betrokken zijn bij ADO Den Haag en heeft besloten mee te gaan trainen met de eerste selectie.”

De oud-speler van onder meer FC Twente, Juventus en Feyenoord reageert: “Natuurlijk zou het prachtig zijn om mijn carrière af te sluiten bij de club waar het voor mij allemaal begon, maar in deze fase wil ik ADO Den Haag helpen waar mogelijk. Daarom heb ik besloten om nu alvast bij ADO Den Haag te zijn. Op dit moment kijk ik er vooral naar uit om met de groep mee te trainen en wat er verder gaat gebeuren wacht ik rustig af.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.