FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Luis Sinisterra: “Ik had veel moeite met zijn vertrek”

Luis Sinisterra had er moeilijk mee dat Jaap Stam bij Feyenoord vertrok. De Colombiaanse aanvaller deed het goed onder de trainer.

“Toen die kans kwam onder Stam, pakte ik hem”, vertelt Sinisterra tegenover het Algemeen Dagblad. “Ik had veel moeite met zijn vertrek. Eindelijk een trainer die het in me zag zitten, ging-ie al na een paar maanden weg. Stam opende deuren voor mij.”

Stam werd na ongeveer vier maanden alweer ontslagen bij Feyenoord. Ook onder Dick Advocaat kon de aanvaller echter rekenen op een basisplaats. Ook onder Arne Slot floreert hij: dit seizoen was hij al goed voor zeven goals en drie assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.