FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Gernot Trauner een stuk beter dan Andre Ramalho’

Willem van Hanegem is onder de indruk van Gernot Trauner. Hij vindt dat een betere speler als PSV’er Andre Ramalho. In het Algemeen Dagblad zegt De Kromme:

“Die Oostenrijkse professor, want zo komt hij op mij over, maakt Feyenoord echt sterker in vergelijking met vorig seizoen toen Eric Botteghin daar vaak stond. Trauner is rustig, sterk in de duels en doet geen gekke dingen. Er was één momentje tegen PSV dat hij Vertessen kwijt was, maar verder staat hij eigenlijk altijd goed. Voor het seizoen had iedereen het over die Ramalho van PSV, maar ik vind Trauner een stuk beter.”

Op persconferenties werd coach Arne Slot al meermaals gevraagd naar zijn hart van de verdediging: “Jullie pikken die twee spelers er nu uit. Over het algemeen hoeven ze in mijn beleving niet eens heel veel te doen omdat aan de voorkant van mijn ploeg er ongelooflijk veel energie in wordt gestopt om te voorkomen dat zij moeten verdedigen. Maar oké, op de momenten dat ze moeten verdedigen is het wel fijn om te zien dat ze handelend optreden. We geven amper kansen weg en dat komt in mijn beleving omdat het middenveld en de aanvalslinie er zoveel energie in stoppen om dat voor elkaar te krijgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *