FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord wilde Seuntjes: ‘Misschien wel logisch geweest’

Kort voor het sluiten van de zomerse transfermarkt meldde Feyenoord zich bij Fortuna Sittard voor Mats Seuntjes. Maar tot een overgang kwam het niet. In gesprek met ESPN bevestigde hij dat er Rotterdamse interesse was.

Waar Feyenoord in de zoektocht naar een spits uiteindelijk bij Cyriel Dessers uitkwam, was ook Seuntjens een serieuze optie. “Ze hebben zich gemeld bij Fortuna, maar ik ben hier nog. Ik kan er verder niet heel veel zinnigs over zeggen”, aldus Seuntjens, die de stap naar Rotterdam-Zuid graag had gemaakt. “Ja, maar we zitten nu alweer in september. Het is nu gewoon knallen dit seizoen.”

De suggestie om Seuntjens binnen te halen kwam waarschijnlijk uit de koker van Arne Slot, die hem nog kende van hun samenwerking bij AZ. “Hij kent mij goed, ik ken hem goed. We weten wat we aan elkaar hebben. Als je die optelsom maakt, klinkt het misschien wel logisch inderdaad. Het is er alleen niet van gekomen”, zei Seuntjens, die daar sportief mee omging. “Ik wens hem en Feyenoord heel veel succes dit seizoen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *