FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord mist basisspeler vanavond tegen NEC

Feyenoord speelt vanavond een competitiewedstrijd tegen NEC en ze zullen moeten gaan aantreden zonder Marcus Pedersen. In het duel tegen Heerenveen midweeks heeft hij namelijk een blessure opgelopen.

Vorige week werd Pedersen in de topper tegen PSV nog met een brancard van het veld gedragen na een pijnlijke botsing met ploeggenoot Gernot Trauner. Zijn huidige blessure staat daar echter los van. “Hij kwam afgelopen woensdag niet helemaal lekker uit de wedstrijd. Hij heeft gisteren niet uitgelopen en kon vandaag ook niet meetrainen, dus zit hij morgen niet bij de selectie”, lichtte Slot toe.

Met Lutsharel Geertruida, die sinds enkele weken hersteld is van een blessure, heeft Feyenoord een geschikte vervanger in huis. “Het is niet prettig dat Pedersen geblesseerd is, maar dan is het wel mooi dat je over Lutsharel kan beschikken. Hij heeft weliswaar pas maximaal 45 minuten gespeeld bij de beloften en twee korte invalbeurten gehad bij ons, maar hij kan wel gewoon starten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *