FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot vertelt wat ‘de volgende stap’ met Feyenoord is

Arne Slot is de gevierde man bij Feyenoord. Sinds zijn komst naar Rotterdam is de sfeer uitstekend en lijken de Rotterdammers boven zichzelf uit te stijgen.

In De Telegraaf gaat Slot in op de vraag in hoeverre data en statistieken belangrijk zijn voor hem, bijvoorbeeld met het oog op rouleren voor de fitheid van de spelers. “Het is ook gewoon belangrijk dat spelers zich goed voelen. Dan voelen zij de vermoeidheid ook minder.”

Betreft fitheid luistert Slot vooral naar zijn medische staf. “Ze kunnen wél advies geven over hoe lang een speler zou moeten spelen.” De coach zal ‘alleen afwijken van dat advies als hij het écht nodig acht’. Tot slot ziet Slot ondanks de zegereeks nog voldoende verbeter- en speerpunten. “De volgende stap is nog dominanter spelen.”

One thought on “Arne Slot vertelt wat ‘de volgende stap’ met Feyenoord is

  1. Het legioen lijkt soms te denken dat er 11 robots op het veld staan en Slot alléén maar de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Maar beste bierklanten, het zijn 11 mensen met hun privé kwesties hun emoties en hun goede en minder goede dagen, net als wij allemaal. Zo moeten we met z’n allen weer hopen op veel mooie dagen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *