FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

De heren van VI komen met dagelijks programma

Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee zullen volgend jaar starten met een nieuw dagelijks programma. De plannen hierover zijn namelijk rond. Dat laat een woordvoerster van Talpa weten aan het ANP. Er gingen al langer geruchten dat het trio van Veronica Inside bezig zou zijn met een nieuwe show.

“Zodra er meer details te melden zijn, dan komen we daar vanuit SBS6 op terug”, laat de woordvoerster weten. Het trio is nu nog elke maandag- en vrijdagavond te zien, maar lijkt met een dagelijkse show te komen. Daarin wordt niet alleen het voetbal besproken, al is dat nu eigenlijk ook al niet het geval. “Toen er vorig jaar niet meer gevoetbald kon worden vanwege corona, hebben wij de uren op tv gewoon volgeluld over de actualiteit van de dag. Ik ben wel een beetje klaar met dat geouwehoer over Messi en Maradona”, liet Derksen eerder al weten.

Talpa had al eerder het plan om een dagelijks programma met het trio te maken, maar dat zagen Van der Gijp en Genee niet zitten. De presentator maakt namelijk ook elke ochtend een radio-uitzending bij Veronica en werkt ook nog voor BNR. Nu gaan ze toch gezamenlijk verder. Het programma zal tussen 21.30 tot 22.30 uur uitgezonden worden.

Derksen gaf in zijn biografie nog aan dat hij na dit seizoen zou stoppen op de televisie, maar met de nieuwe dagelijkse show gaat hij toch nog door. De mannen presenteerden deze zomer al De Oranjezomer zeven dagen per week, waar ze nu vijf dagen per week op televisie lijken te verschijnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.