FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Reiss Nelson heeft debuut voor Feyenoord achter de rug

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Reiss Nelson heeft zijn debuut gemaakt voor Feyenoord. De huurling van Arsenal maakt minuten in het oefenduel tegen De Graafschap van vandaag.

Feyenoord Transfermarkt laat weten dat er op complex 1908 gespeeld wordt tegen De Superboeren. Naast Nelson zouden ook onder meer Cyriel Dessers en Aliou Baldé in de basis beginnen tegen de Keuken Kampioen Divisie-club.

Nelson werd met de nodige verwachtingen binnengehaald op Rotterdam-Zuid, maar speelde nog geen officieel duel mee met zijn nieuwe club. Hij had te maken met een overbelastingsblessure. Bij Feyenoord werd er naar verluidt harder getraind dan bij Arsenal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.