FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AS Roma meldt zich bij Feyenoord voor Marcus Pedersen’

Marcus Pedersen speelt nog maar net bij Feyenoord maar zijn prestaties zijn uitstekend te noemen. Zo goed dat zelfs AS Roma geinteresseerd in hem is geraakt. Hier maakt het medium Leggo melding van. Ze zouden in de winter al voor hem willen toeslaan.

De Noorse vleugelverdediger laat bij Feyenoord zien dat hij over veel loopvermogen beschikt om de gehele rechterkant te bestrijken. De kwaliteiten van Pedersen maken het spel van Feyenoord dit seizoen lastiger voor tegenstanders, waardoor de club met voorzetten vanaf de zijkant gevaarlijk kan zijn.

AS Roma hoopt hem daarom deze winter al aan de selectie toe te voegen. Hij moet naar verluidt als vervanger dienen van voormalig Feyenoorder Rick Karsdorp die een goede periode in Italië kent. Het lijkt er echter op dat de Rotterdammers niet willen meewerken aan een transfer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.