‘Fikse meevaller lonkt voor Feyenoord’

Marcos Senesi speelt dit seizoen toch nog enigzins verrassend de Kuip. En het zou zomaar kunnen dat hij volgend seizoen ook nog steeds actief is voor de Stadionclub.

In gesprek met AS laat Senesi weten: “Er waren zat mogelijkheden, maar het is een rare transfermarkt na de coronacrisis. Het begint nu weer te stabiliseren, maar veel is er niet gebeurd op mijn positie. Alleen spelers als Varane, Alaba en transfervrije spelers. Misschien gaan clubs volgend jaar weer kopen. Er waren wel geluiden, de één sterker dan de ander, maar uiteindelijk was er niets concreet.”

Senesi heeft nog een contract tot medio 2023 bij Feyenoord. “Ik voel me hier goed en ik speel. Natuurlijk zit in mijn hoofd dat ik Champions League wil spelen en voor de nationale ploeg wil aantreden, zeker door de speelwijze van Feyenoord. Maar ik wil er nog niet aan denken of ik volgend jaar blijf of niet, want we hebben een vol programma. Als er volgend jaar een transfer komt, dan moet het goed zijn voor de club en mezelf.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *