‘Mark Diemers vertrekt in januari bij Feyenoord’

De kans is groot dat Mark Diemers deze winter zal gaan vertrekken bij Feyenoord. Hier maakt het medium Voetbal International melding van.

In een analyse over Feyenoord schrijft VI: “Niettemin heeft Slot het hart van zijn elftal wel staan nu met Toornstra, Til en Kökcü, en de Noorse international Aursnes achter de hand. Hij kan op beide plekken achter Til uit de voeten. Veel andere smaken heeft de trainer niet. Mark Diemers komt terug van een blessure. Hij is een optie, als hij in de winterstop niet vertrekt.”

Het medium weet dat Diemers al bijna elders speelde. “In de zomer was hij al akkoord met een Duitse club, maar die transfer ketste af nadat hij een knieblessure had opgelopen.” De middenvelder liet in de zomer al weten open te staan voor een vertrek bij een gebrek aan perspectief.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *