FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Valentijn Driessen geeft Louis van Gaal een beuk terug

Journalist Valentijn Driessen en bondscoach Louis van Gaal hebben het de laatste tijd flink met elkaar aan de stok op persconferenties. Deze week gingen de discussies onder meer over Steven Berghuis, een onderwerp dat de journalist in zijn column in De Telegraaf nog eens aanhaalt.

Van Gaal stelde deze week dat Berghuis ‘God op zijn blote knieën mocht danken’ dat hij afgelopen maand tijdens de interlands in het basisteam mocht aantreden. Volgens de oefenmeester had Berghuis destijds weinig gespeeld, al vindt Driessen dat dit wat anders ligt.

“Los van de vraag of de bondscoach zichzelf bedoelde met God, had Berghuis tot de interlands tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije op één na alle wedstrijden gespeeld bij Ajax”, benadrukt de journalist. “Allemaal als rechtsbuiten. Alleen in het laatste duel voor de periode met Oranje tegen Vitesse kreeg de Braziliaanse international Antony de voorkeur.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *