FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mohamed Salah is de beste speler ter wereld’

Liverpool-trainer Jurgen Klopp twijfelt niet meer. Hij vindt aanvaller Mohamed Salah momenteel de beste speler van de wereld. Hij liet zaterdag zijn klasse zien in de met 0-5 gewonnen wedstrijd tegen Watford.

Zo gaf Salah een magische assist op de 0-1 van Sadio Mané en draaide hij de vijandelijke verdediging dol bij de 0-4 die hij zelf maakte. “Hij speelde vandaag ongelooflijk goed”, aldus Klopp na afloop tegen BT Sport. “De pass bij het eerste doelpunt was geweldig en de tweede goal was speciaal. Hij is top, dat kunnen we allemaal zien. Wie is er beter dan hij? We hoeven het niet te hebben over de dominantie van Messi en Ronaldo en wat zij voor het voetbal hebben betekend, maar op dit moment is Salah de beste.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.