FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-directeur stapt op vanwege bedreigingen

Mark Koevermans zal zijn werkzaamheden bij Feyenoord per 1 december gaan neerleggen. Dit ‘omdat hij na een reeks van incidenten niet langer het gevoel heeft goed te kunnen functioneren en beslissingen te kunnen nemen, zonder zich af te vragen of dit impact zal hebben op de veiligheidssituatie van hem en zijn gezin’, zo schrijven de Rotterdammers op de clubwebsite.

Koevermans kreeg de laatste maanden veel bedreigingen, het dieptepunt werd 20 september jongstleden bereikt toen de ruiten bij zijn huis werden ingegooid. Eerder kreeg hij ook al eens ‘bezoek aan huis’, het heeft alles te maken met zijn steun aan de veelbesproken plannen voor een nieuw stadion (Feyenoord City).

“Feyenoord zit al vanaf mijn kinderjaren in mijn hart. Bij mijn aanstelling gaf ik niet voor niets en zonder overdrijving aan dat met werken voor Feyenoord voor mij een jongensdroom in vervulling ging. Daarmee is het vandaag geen fijne dag voor mij. Het doet pijn dit besluit te hebben moeten nemen, maar ik denk dat dit het beste is ondanks de wetenschap dat ik de club, de collega’s en veel mensen in de directe omgeving van de club zal gaan missen”, reageert Koevermans.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *