Feyenoord loopt miljoenen mis na afhaken investeerders

Een groep Nederlandse investeerders wilde geld pompen in Feyenoord maar ze zijn afgehaakt. Dit weet RVC-voorzitter Toon van Bodegom te melden in een gesprek met De Telegraaf.

Feyenoord raakte door de bedreigingen en intimidaties aan het adres van onder meer algemeen directeur Mark Koevermans een grote investeerder kwijt, bevestigde Van Bodegom woensdag. “We waren heel erg ver met een investeerdersgroep”, zei hij. Toen het dreigend werd, hebben ze afgezegd. Het is uitermate triest en heel jammer voor de club.”

Volgens De Telegraaf kwamen de beoogde ‘mega-investeerders’ niet uit het buitenland: de groep werd gevormd door Nederlandse ondernemers, die tientallen miljoenen wilden investeren in Feyenoord. De schade die de hooligans hebben veroorzaakt, loopt daardoor al in de miljoenen. Feyenoord kondigde woensdagochtend het vertrek van Koevermans per 1 december aan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *