FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot zet aanvaller terug naar de beloften

Arne Slot heeft aanvaller Aliou Balde teruggezet naar de beloften. De oefenmeester is niet tevreden over een aantal dingen die de speler heeft ingevuld in en buiten het veld. “Als hij het daar goed invult, zowel buiten als op het veld, bestaat er een kans dat hij weer bij de selectie aansluit. Maar wel in die volgorde.”

Mark Diemers en Francesco Antonucci zijn de enige andere spelers die Slot al het hele seizoen moet missen. Toch zijn beiden weer op de weg terug. Diemers traint al enige tijd weer mee en heeft volgens zijn trainer vooral wedstrijdminuten nodig. “Het zit eraan te komen dat hij weer bij de selectie kan aansluiten.” Over Antonucci zei hij dat al vaker, maar de jonge middenvelder kreeg al enkele keren met een terugval te maken. “Hij gaat morgen bij de beloften zijn eerste minuten maken.”

Alireza Jahanbakhsh was niet geblesseerd, maar werd in het uitduel tegen SC Cambuur (2-3) gepasseerd door zijn trainer. Hoewel de IraniĆ«r een mindere fase achter de rug had, benadrukte Slot dat die keuze puur tactisch was. “In de wedstrijd tegen Union Berlin scoorde hij en kwam hij in de tweede helft steeds beter in zijn spel. Er was dus geen reden om hem uit ontevredenheid te passeren, maar het had met de tactiek te maken. Dat is toen wel heel goed ingevuld, dus we moeten zien hoe we dat zondag gaan doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.