FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi wil ooit weer spelen voor San Lorenzo’

Feyenoord-mandekker Marcos Senesi hoopt in de toekomst weer voor zijn oude club San Lorenzo te spelen. Die club blijft bijzonder voor de verdediger. “Het is nu niet iets waar ik aan denk, maar als ik terugkeer naar Argentinië zal ik eerst aan San Lorenzo denken”, zo laat hij weten in de documentaire El Gladiador.

Vanzelfsprekend denkt Senesi nu nog niet aan een terugkeer bij San Lorenzo. De Feyenoorder voegt toe: “Het is iets voor de lange termijn. Mijn doel is in Europa te spelen, me te blijven ontwikkelen en een volgende stap te zetten in mijn carrière om grote prijzen te winnen.”

Senesi moet in de toekomst vele miljoenen opleveren voor Feyenoord. De verdediger werd al meerdere transferwindows op rij genoemd bij andere clubs, maar vooralsnog kwam het gewenste bod niet op tafel in Rotterdam-Zuid. Naar verluidt moet Senesi zeker twintig miljoen euro opleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *