FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AS Roma wil in januari zaken doen met Feyenoord’

AS Roma wil in januari een poging wagen om Marcus Holmgren Pedersen over te nemen van Feyenoord. De Serie A-club zoekt naar een concurrent voor Rick Karsdorp, die jaren geleden al werd overgenomen van Feyenoord.

Volgens de laatste berichten uit Italië hebben coach José Mourinho en de clubleiding er wel oren naar om deze transferwindow toe te slaan in De Kuip.

Feyenoord haalde Pedersen in de zomer op bij Molde FK. De Noorse club ontving één miljoen euro voor het afscheid van de rechtsback (21). De Noor heeft zich uitstekend aangepast in De Kuip, want al na enkele maanden kan Feyenoord winst maken op de speler. Naar verluidt denkt AS Roma aan een prijskaartje van drie tot vier miljoen euro genoeg te hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *