FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft manager van LA Galaxy in het vizier’

Feyenoord heeft een opvolger in het vizier om de op 1 december vertrekkende Mark Koevermans op te volgen. Het gaat om Dennis te Kloeze. Hij is manager bij het Amerikaanse LA Galaxy.

De Stadionclub heeft inmiddels de eerste gesprekken gevoerd met de general manager van LA Galaxy. Feyenoord is echter nog niet akkoord met Te Kloese. De nummer vier van de Eredivisie volgt de Nederlander al langer vanwege zijn grote netwerk in landen waar Ajax en PSV regelmatig spelers oppikken. Te Kloese was in het verleden onder meer de directeur van de Mexicaanse voetbalbond.

Te Kloese staat echter ook op de radar bij andere club in de Major League Soccer. Houston Dynamo FC heeft al langer interesse in de directeur. Bij LA Galaxy heeft Te Kloese een contract tot het einde van dit kalenderjaar. Fans van de club denken dat hij niet wil verlengen om naar Houston Dynamo te kunnen gaan, zo klinkt het.

Eerder kreeg Te Kloese al aanbiedingen uit Europa. Die wees hij echter af, omdat hij zijn droombaan bij LA Galaxy niet wilde opgeven. Te Kloese is nog altijd erg gelukkig in de Verenigde Staten.

2,5 jaar gelden wist Te Kloese Zlatan Ibrahimovic naar LA Galaxy te halen. In het verleden was hij werkzaam bij sc Heerenveen en Ajax als coach. In Mexico begon Te Kloese aan zijn loopbaan als directeur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.