FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Wilfred Genee gaat Veronica Inside verlaten’

Het zou zomaar kunnen dat Wilfred Genee in 2022 Veronica Inside gaat verlaten. Hij overweegt namelijk om zijn loopbaan bij de Zweedse streamingdienst Viaplay. Zij gaan uitzenden in Nederland. Ze hebben de rechten van de Duitse Bundesliga en de Engelse Premier League bemachtigd.

Ook de Formule 1 en de grote darttoernooien zijn in handen gekomen van de streamingdienst. Zij willen hiervoor logischerwijs een aantal grote namen aantrekken, waarbij Genee een grote kanshebber zou zijn. Entertainmentjournalist Rob Goossens weet zelfs dat de VI-journalist al contact heeft gehad.

“Wilfred heeft ook al voor twee jaar bijgetekend. Maar wat ik dus hoor uit de wandelgangen: hij zou zijn uitgekeken op het werk bij Talpa”, zo onthulde Goossens maandag bij RTL Boulevard. “Hij zou open staan voor een overstap. Nou ja, de NPO kan hem niet meer betalen, bij RTL heeft hij wat vijanden gemaakt. Hij zal wel denken: dan maar dit…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *