FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord mondeling akkoord met Dennis te Kloese’

Dennis te Kloese lijkt bij Feyenoord de opvolger te gaan worden van directeur Mark Koevermans. Volgens De Telegraaf bevinden de onderhandelingen zich in een vergevorderd stadium en heeft de Rotterdamse club al een mondeling akkoord met de 47-jarige bestuurder.

Te Kloese moet in De Kuip de opvolger worden van Mark Koevermans. Zijn zaakwaarnemer werkt op dit moment het contract uit met Feyenoord. Hij zou tijdens de kerstperiode moeten verhuizen, waarna hij 1 januari aan zijn nieuwe baan kan beginnen, schrijft de krant.

Te Kloese is momenteel de general manager van LA Galaxy. Eerder was de oud-jeugdspeler van Ajax en FC Utrecht jarenlang werkzaam in het Mexicaanse voetbal, waar hij onder meer technisch directeur van de bond was. Feyenoord volgt hem al langer ‘vanwege zijn grote netwerk in landen waar Ajax en PSV regelmatig spelers oppikken’, meldde De Telegraaf zondag.

Ook Chris Woerts, voormalig commercieel directeur van de Rotterdammers, stelde maandag dat Te Kloese de beoogde opvolger van Koevermans is. Hij zou dichter bij zijn ouders willen zijn, die in Baarn wonen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *