‘Feyenoord neemt in de winter afscheid van zes spelers’

Feyenoord wil in de winter de bezem door de selectie gaan halen en afscheid gaan nemen van maar liefst zes spelers. De ervaren middenvelders João Texeira en Mark Diemers lijken verkocht te worden.

Het duo drukt op de begroting, maar komt dit seizoen niet in de plannen voor. Texeira begon geblesseerd aan het seizoen en zit de laatste weken alleen maar op de reservebank, terwijl Diemers na maandenlang blessureleed dit weekend terugkeerde in de wedstrijdselectie van de Rotterdammers. Op nummer tien is Guus Til echter de onbetwiste basisspeler.

Daardoor komt ook Francesco Antonucci, die vorig seizoen bij FC Volendam speelde en momenteel met een blessure kampt, niet in de plannen voor. Datzelfde geldt voor het talentvolle trio Denzel Hall, Aliou Baldé en Noaufal Bannis. De twee laatstgenoemden speelden begin dit seizoen nog regelmatig, maar zijn gedaald in de Rotterdamse pikorde.

Voor die vier spelers gloort een tijdelijk vertrek uit de Kuip. Mogelijk gaat Feyenoord met het vrijgekomen geld zelf ook nog de markt op. Links achterin is de spoeling dun, terwijl Amad Diallo ook nog altijd in verband wordt gebracht met een overstap. De talentvolle aanvaller leek deze zomer naar Feyenoord te verkassen, maar de speler van Manchester United raakte op het laatste moment geblesseerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *