FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Cyriel Dessers: “Ik heb er geen woorden voor”

Cyriel Dessers was vandaag voor de zoveelste keer dit seizoen goud waard voor Feyenoord als invaller. Hij maakte in de blessuretijd de winnende in de topper tegen AZ. De spits tekende al voor vier goals nadat hij als invaller binnen de lijnen kwam.

Daarmee is Dessers de meest productieve invaller van Feyenoord sinds Igor Korneev. Hij kreeg dat in 1998/1999 eveneens vier keer voor elkaar namens de topclub.

Dessers werd daarmee de held van de week. Eerder schoot hij Feyenoord al naar zeges tegen Sparta en Union Berlin. “Het was een prachtig moment, ongelofelijk”, glunderde de spits na afloop tegen ESPN. “Dit was een echte spitsengoal, totaal op gevoel.” Dessers klopt daarmee nadrukkelijk op de deur. Hij hield Feyenoord hoogstpersoonlijk in het spoor van PSV en Ajax.

Dessers gaf aan te azen op een basisplaats. “Maar ik heb redelijk wat geduld. Dit is waarvoor ik er sta, ik moet het doen. Het voelt heel goed om zo belangrijk te zijn voor de ploeg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *