FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Pierre van Hooijdonk niet verrast door nieuws over Sneijder en Kuyt

Voormalig voetballer en huidig analist Pierre van Hooijdonk is niet verrast door het nieuws rondom Dirk Kuyt en Wesley Sneijder van afgelopen weekend. Kuyt heeft toegegeven te hebben gegokt op een illegale website.

Zo nam hij bij een tankstation eens 25 duizend euro aan contanten in ontvangst. Sneijder werd ook gehoord in de zaak tegen de Haagse crimineel Piet S., maar ontkent betrokkenheid.

“Dit is nieuw voor mij, maar dat beiden tijdens hun carrière weleens kaartten om centen, wisten we allemaal wel”, reageert Van Hooijdonk bij Studio Voetbal. “Dan is de stap niet zo groot meer. Misschien denken ze er heel verstand van te hebben.”

Janssen begrijpt de twee oud-internationals niet helemaal. “Volgens mij hebben ze allebei toch wel genoeg geld verdiend in hun carrière. Ik weet het niet… Ik ben niet van het gokken, dus ik snap het eerlijk gezegd niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.