‘Feyenoord gaat zich versterken met Fredrik André Björkan’

Feyenoord is geinteresseerd in de Noorse linksback Fredrik André Björkan. Hij speelt voor Bodö/Glimt en de Rotterdammers hadden hem deze zomer ook al in het vizier. RTV Rijnmond meldt dat de deal waarschijnlijk wel rond zal komen.

Verslaggever Frank Stout laat dat weten in de Feyenoord-podcast. “Er komt zo goed als zeker een nieuwe Noor naar Feyenoord”, verwijst hij naar de 23-jarige 2-voudig international. “Zoals ik begrijp gaat dat voor de winterstop wel goedkomen.”

31 december loopt Björkans contract af in Bodö, waardoor hij transfervrij een nieuwe club kan uitkiezen. Voor Feyenoord extra aantrekkelijk, dat ze geen afkoopsom hoeven te betalen voor de aanwinst, die de concurrentiestrijd met Tyrell Malacia moet aangaan. Volgens Feyenoord Transfernieuws is de overstap nog zeker niet in kannen en kruiken. Door de sterke prestaties van Bodö/Glimt in de Conference League, zou de belangstelling toe kunnen nemen.

Technisch directeur Frank Arnesen kan zo de routeplanner wederom op Noorwegen zetten. Afgelopen zomer haalden de Rotterdammers al Marcus Pedersen en Fredrik Aursnes naar De Kuip. Pedersen had vanaf het begin al een basisplaats, terwijl Aursnes zich nu ook in het elftal van Arne Slot lijkt te hebben gespeeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *