FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil ook netten in De Kuip tijdens klassieker met Ajax’

Feyenoord overweegt om veiligheidsnetten op te hangen voor het treffen met Ajax. Dit weet Feyenoord Transfermarkt te melden. Drie dagen voor De Klassieker speelt Feyenoord een thuisduel in de Conference League en dan zullen de netten al in het stadion zijn.

Op zondag 19 december staan Feyenoord en Ajax tegenover elkaar in De Kuip. Op donderdag 16 december speelt Feyenoord thuis tegen Maccabi Haifa. De Rotterdammers overwegen dus om de veiligheidsnetten na die wedstrijden te laten hangen, zodat ongeregeldheden voorkomen kunnen worden tijdens De Klassieker. In Europees verband hangen de netten standaard in De Kuip.

De laatste weken vinden er regelmatig incidenten plaats in de Nederlandse voetbalstadions. Dat is bij Feyenoord niet anders: afgelopen weekend ging het tegen AZ opnieuw mis. Het lijkt dus verstandig als Feyenoord voor het beladen duel met Ajax extra maatregelen neemt. Extra pikant is dat Steven Berghuis, die van Feyenoord naar Ajax ging, tijdens De Klassieker terugkeert in De Kuip.

Het duel tussen Feyenoord en Ajax wordt ook interessant door de stand van zaken op de ranglijst. Het verschil tussen Ajax en Feyenoord is op dit moment namelijk twee punten, terwijl laatstgenoemde een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.