FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AZ wil Feyenoord pijn doen op de transfermarkt’

Eerder vandaag was het RTV Rijnmond dat meldde dat Feyenoord dichtbij het aantrekken was van de Noorse linksback Fredrik André Björkan maar er zijn nog de nodige obstakels.

Eind december loopt het contract van Björkan af, waardoor Feyenoord transfervrij kan toeslaan. Feyenoord Transfermarkt liet in een reactie echter weten dat dit nieuws voorbarig is. Er zou weliswaar belangstelling zijn, maar de linksback zou gezien de prestaties van Bodö/Glimt bij meer clubs op de radar komen. Inmiddels claimt het Twitter-fenomeen ook interesse van AZ en Ferencváros.

Feyenoord is zoals bekend op zoek naar een nieuwe linksback. Tyrell Malacia is momenteel onomstreden op die positie, maar het ontbreekt vooralsnog aan een serieuze concurrent. Björkan zou na de eerdere ‘nee’ vanuit Noorwegen nu dus alsnog de gewenste man moeten worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *