‘Luis Sinisterra nadrukkelijk in beeld bij Italiaanse topclub’

Luis Sinisterra mag zich gaan opmaken voor een toptransfer. Hij wordt namelijk gevolgd door een Italiaanse topclub. Dit weet de Telegraaf te melden.

De geïnteresseerde club werd niet bij naam genoemd, al zijn er slechts vier mogelijkheden, omdat wel vermeld werd dat de club in de Champions League actief is. Het zou dus gaan om AC Milan, Internazionale, Atalanta of Juventus. De 22-jarige Sinisterra is aan een sterk seizoen bezig bij Feyenoord en ligt bovendien nog lang vast, tot medio 2024. Om die reden concludeerde de krant dat hij wel eens het transferrecord (achttien miljoen euro) van Feyenoord kan gaan verbreken.

De krant schreef over de interesse in Sinisterra naar aanleiding van de ontwikkelingen rond Feyenoord City en de financiële gevolgen daarvan. Daartegenover werd namelijk gesteld dat ‘de sportieve ommekeer onder de nieuwe trainer Arne Slot ook grote, positieve gevolgen heeft voor de financiële situatie van Feyenoord voor de komende jaren’. Niet alleen ging het daarbij om inkomsten uit succes in Europa, maar ook de waardestijging van de eigen talenten die daarbij komt kijken.

Bovendien zijn het juist die spelers die Feyenoord afgelopen jaar langdurig aan zich wist te binden. Zo liggen Justin Bijlow (23) en Orkun Kökcü (20) nog vast tot medio 2025 en Tyrell Malacia net als Sinisterra tot 2024. De waarde van doelman Bijlow werd door de krant geschat op liefst 25 miljoen euro (‘en dat kan alleen nog maar meer worden’). Malacia wil de club sinds zijn nieuwe status als Oranje-international niet meer voor minder dan achttien miljoen laten gaan, terwijl ook Kökcü’s oude prijskaartje van twaalf miljoen euro inmiddels niet genoeg meer is voor Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *