‘Stefan de Vrij snel te zien in een Tottenham-shirt’

Tottenham Hotspur heeft serieuze interesse in Stefan de Vrij. Kevin Campbell, oud-speler van onder meer Arsenal, denkt dat de stem van manager Antonio Conte zwaar weegt.

Volgens de Italiaanse krant La Repubblica moet De Vrij Conte volgen naar Tottenham. Dat verhaal werd niet meteen door iedereen serieus genomen, maar steeds meer media melden dat De Vrij wel degelijk op de nominatie staat om naar Londen te komen.

Campbell vraagt zich af of Tottenham wel een centrale verdediger nodig heeft. “Conte heeft zijn eigen gedachten over wat hij wil en hoe hij wil spelen. Het is zaak om spelers te halen die het team beter maken”, zegt hij tegen Football Insider. “Als Conte De Vrij wil, dan zal Spurs hem halen. Conte is daar erg vastberaden in. Ik ben er zeker van dat we hem snel in een Spurs-shirt zullen zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *