FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Giovanni van Bronckhorst in belangstelling van Rangers FC’

Giovanni van Bronckhorst staat in de belangstelling van zijn oude club Rangers FC. Hij zou de vervanger moeten worden van trainer Steven Gerrard.

De Nederlandse oefenmeester speelde als voetballer jarenlang voor de Schotse club, destijds Glasgow Rangers genoemd, waardoor hij de vereniging als geen ander kent. Bovendien heeft Van Bronckhorst sinds zijn vertrek bij Guangzhou R&F geen club, waardoor hij direct bij Rangers FC kan instappen.

Diverse Schotse media geven Van Bronckhorst een goede kans om in Schotland aan de slag te gaan. Mocht het tot een overstap komen dan komt de Nederlander in een team terecht waarbij de sfeer goed is. De vereniging staat na dertien speelrondes bovenaan in de Schotse competitie met vier punten meer dan Celtic.

Gerrard hoopt ondertussen snel een contract te ondertekenen bij Aston Villa. De hoofdtrainer deed het de afgelopen jaren behoorlijk goed in Schotland en zorgde daarmee voor veel respect in de Premier League. Via Aston Villa hoopt hij de komende jaren te klimmen in de Engelse competitie om uiteindelijk in de top te kunnen werken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *