FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Ihattaren terughalen naar de Eredivisie’

Feyenoord is in de markt voor Mohamed Ihatarren. Hier maakt het medium Il Corriere dello Sport melding van. Momenteel wordt hij door Juventus verhuurd aan Sampdoria maar dit lijkt een ramp te zijn. Ihattaren zou doodongelukkig zijn in Italië.

Juventus haalde hem op 31 augustus op bij PSV en verhuurde hem meteen door aan Sampdoria, maar voor de club uit Genua speelde hij nog geen minuut. De middenvelder arriveerde met overgewicht en in de periode daarna zou het helemaal fout zijn gelopen.

Ihattaren wil naar verluidt zo snel mogelijk vertrekken uit Italië. De Italiaanse sportkrant heeft vernomen dat Feyenoord het graag wil proberen met de oud-PSV’er. Naar verwachting wil Feyenoord Ihattaren op huurbasis inlijven, maar daarvoor is dus wel de hulp van Juventus én Sampdoria nodig.

De middenvelder lijkt verder te gaan zonder Raiola als zaakwaarnemer. Volgens Italiaanse media staan andere makelaars inmiddels in de rij om hem binnen te slepen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *